Zondag 4 maart 2018 - 15:00 - Theater De Hanzehof Zutphen

Kaarten

Het TOPORKEST biedt het publiek bij dit concert een boeiend programma. Voor de pauze worden werken van onder andere Roylance & Galvin, Rimsky Korsakov, Sergej Prokofiev en Frank Ticheli gespeeld. Het tweede deel van het programma staat in het teken van Brel & Brass. Zangeres Micheline van Hautem en trombonist Jos Jansen nemen u samen met het TOPORKEST op een unieke manier mee in de muziek van Jacques Brel Op deze manier worden muzikanten en publiek meegenomen in een vernieuwde ervaring van blaasmuziek. Bekijk hier het videokanaal van Michele Van Hautem om alvast in de stemming te komen!

TOPORKEST geeft muzikanten de kans om op projectbasis mee te spelen met een gemotiveerd orkest en daarom wordt bij elk project het orkest opnieuw samengesteld. Een groot deel van het te spelen werken worden speciaal gearrangeerd door bekende arrangeurs. 

TOPORKEST geeft in projectvorm mooie show-concerten door ervaren HAFABRA-muzikanten met een minimum leeftijd van 25 jaar. Dit alles wordt gepland in 2 repetitiedagen en een concertdag met voorafgaand een generale repetitie. Het concert wordt gegeven door een kwalitatief goed samengesteld harmonieorkest, een eigen band, een enthousiaste dirigent en professionele vocalisten.

Het TOPORKEST staat deze editie onder leiding van Jan Nellestijn.