In januari en februari 2020 wordt voor de vijfde keer een TOP-concert georganiseerd. TOP is een harmonieorkest, dat bestaat uit ervaren muzikanten uit de Oost-Achterhoek, die op projectbasis een prachtig, gevarieerd concert gaan geven! De muzikale leiding zal in handen zijn van Henk- Jan Heijnen. Voor dit lustrumproject zetten we graag onze muzikanten in “the spotlights”!

Tijdens dit project, getiteld “Spotlight”, spelen we mooie HAFABRA-werken en begeleiden we enkele solisten tijdens een solowerk. Een van de solisten is Elske te Lindert, zij is sopraan zangeres, daarnaast zijn we nog op zoek naar enkele andere solisten. Als je daar ideeën over hebt horen we die graag! We laten ons verrassen! Uiteindelijk beslist de organisatie wie zal soleren en hoe het repertoire eruit zal zien.

Voor wie is TOP bedoeld?
Na het succes van OGJO, dat bedoeld is voor jeugdige muzikanten, is er nu bewust gekozen om een projectorkest voor muzikanten die ouder zijn dan 25 jaar op te zetten. Gezien het repertoire en de beperkte repetities wordt er van de muzikanten verwacht dat ze op C- D-niveau musiceren ( diploma is niet noodzakelijk). Als je dus een gevorderde muzikant bent van 25 jaar of ouder dan kun je je aanmelden!

Repetitiedagen
Op zondag 19 januari en zondag 2 februari 2020 wordt er van 10.00-16.00 in muziekcentrum Borculo (voorheen muziekgebouw “Volharding”) gerepeteerd. Zondag 9 februari 2020 is er eerst om 10.00 een generale repetitie in MFA Pelkpark en daarna om 15.00 het concert in muziekschool Boogie Woogie in Winterswijk! Tussendoor gaan we samen lunchen. Voor de eerste repetitiedag ontvangen de muzikanten de muziek thuis, zodat de muziek al ingestudeerd kan worden.

Kosten
Deelname aan TOP kost eenmalig 40 euro. Tijdens de repetitiedagen zijn de koffie en thee gratis. Voor een lunchpakket moeten de muzikanten zelf zorgen. De gezamenlijke lunch op zondag 9 februari wordt door de organisatie aangeboden.

Ben je ook enthousiast geworden? Meldt u zich dan voor 1 december 2019 aan via het aanmeldformulier en vergeet niet uw favoriete muziekstuk te vermelden.